0Item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ekyflex Tendon Evo

Kratek opis

Prednosti in lastnosti

- Izboljšana sestava poleg pomoči pri zdravljenju tetiv,
- Pomaga tudi pri preventivi,
- Pomaga pri konjih, ki so zaradi pretekle poškodbe, močne obremenitve, mikro lezij na tetivah, otekanja tetiv, ipd. v večji nevarnosti za poškodbe tetiv.
- Trojno delovanje omogoča izgradnjo kvalitetnega kolagena, optimalno okolje za regeneracijo tetive in pa pomaga učvrstiti narastišče tetive na kost.
- Podpora tetiv in ligamentov

Razpoložljivost: Na zalogi

111,95 €

* Obvezna polja

111,95 €

Opis

EKYFLEX TENDON EVO PODPORA ZA KITE IN VEZI Prehranski dodatek za tetive konj – s trojnim delovanjem. Pomaga k bolj kvalitetni regeneraciji tetiv po poškodbah. Spodbuja formacijo brazgotine bogate s kolagenom tipa 1, ki zaradi svoje natezne trdnosti zmanjšuje možnost za ponovno poškodbo. Bela vrba spodbuja pretvorbo začasnega kolagena tipa 3 (slabša trdnostjo) v dolgo obstojni kolagen tipa 1 z močno natezno trdnostjo. Boswellia serrata in ekstrakt citrusov z antioksidativnim učinkom ustvarjata optimalno okolje za celjenje. Vitamin D3 pomaga pri učvrstitvi narastišča tetive na kost. Priporočljiva je preventivna uporablja pri konjih z večjim tveganjem za poškodbe tetiv. Uporaba: Podpora: 1 merica dnevno med okrevanjem po poškodbi, v obdobjih povečanih obremenitev. Po nasvetu veterinarja se odmerek lahko podvoji. Vzdrževanje: 1/2 merice dnevno v manj aktivnih obdobjih. Pri ponijih odmerke razpolovimo. Merica = 30 g. Sestava: alfalfa, alge, Tendogen I, bela vrba, Boswellia serrata, ekstrakt citrusov, Vitamin D3

Značke izdelka

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Napiši svoje mnenje