0Item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

Equine America Cortaflex HA Regular Strength Powder

Kratek opis

Prednosti in lastnosti

- Cortaflex HA Regular Powder je zasnovan za prehransko vzdrževanje zdravih sklepov pri konjih in ponijih.
- Primerno za vse konje in ponije pri lahkih do srednje težkih delih ter starejše konje in ponije za podporo mobilnosti.
- Nizka vsebnost sladkorja - primerna za konje in ponije, nagnjene k laminitisu
- Izdelki so oblikovani tako, da so primerni za konje, ki tekmujejo v skladu s predpisi FEI in pravili dirk.
- Prehranska podpora hrustanca (kolagen, aminokisline, MSM in mangan)
- Antioksidativna zaščita (MSM in baker)
- Podpora sklepni tekočini (hialuronska kislina)
- Obnova kosti in vezivnega tkiva (kolagen, MSM, mangan in silicij)
- Primerno za konje in ponije, nagnjene k laminitisu, tudi tiste, pri katerih je uporaba glukozamina zaskrbljujoča za lastnike.

Razpoložljivost: Na zalogi

88,70 €

* Obvezna polja

88,70 €

Opis

Cortaflex® HA Regular v prahu je namenjen prehranskemu vzdrževanju zdravih sklepov pri konjih in ponijih, ki opravljajo lažje do zmerno delo, ali pri starejših konjih, ki potrebujejo dodatno podporo gibljivosti! Cortaflex® HA Regular Powder zagotavlja preizkušeno mešanico ključnih spojin z nizko vsebnostjo sladkorja, zato je primeren za konje in ponije, nagnjene k laminitisu. Cortaflex® HA Regular Powder vsebuje kolagen, hialuronsko kislino, elemente v sledovih in aminokislinske gradnike, ki zagotavljajo nujno prehransko podporo za ohranjanje zdravega hrustanca in sklepne tekočine. Hrustanec je gobasta, elastična snov, ki prekriva konce kosti v sklepu in deluje kot glavni blažilec udarcev ter pomaga zmanjševati trenje. Sklepna ali sinovijska tekočina mora biti gosta in viskozna, da lahko koplje in maže sklep, hkrati pa deluje kot pomemben blažilec udarcev. Zagotavlja ključne hranilne sestavine za podporo sklepom, vključno s kolagenom, aminokislinami, MSM, hialuronsko kislino in elementi v sledovih. Primerna za vse konje in ponije, ki opravljajo lažje do srednje zahtevno delo, ter za starejše konje in ponije, ki jim pomaga pri gibanju. Nizka vsebnost sladkorja - primerna za konje in ponije, nagnjene k laminitisu. BETA NOPS in UFAS, kar zagotavlja, da naši izdelki ne vsebujejo prepovedanih snovi in so primerni za konje, ki tekmujejo v skladu s predpisi FEI in Pravili dirkanja. Kakšne so prednosti zdravila Cortaflex® HA Regular Strength Powder? Prehranska podpora hrustanca (kolagen, aminokisline, MSM in mangan) Antioksidativna zaščita (MSM in baker) Podpora sklepni tekočini (hialuronska kislina) Obnova kosti in vezivnega tkiva (kolagen, MSM, mangan in silicij) Primerno za konje in ponije, nagnjene k laminitisu, tudi tiste, pri katerih je uporaba glukozamina zaskrbljujoča za lastnike.

Značke izdelka

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Napiši svoje mnenje